Algemene voorwaarden

Artikel 1

1.1 PARKING FLUG ZAVENTEM is gevestigd te Kerklaan 98-100 1830 Machelen, de hoofdzetel is gevestigd te Kerklaan 98-100 1830 Machelen.

1.2 Geschillen: Een geschil wordt door de Geschillencommissie slechts in behandeling genomen, wanneer de consument zijn klacht eerst binnen een termijn aan PARKING FLUG ZAVENTEM heeft voorgelegd dit wil zeggen binnen een periode van 14 dagen.

1.3 Onze website onderschrijft de BeCommerce- gedragscode

https://www.becommerce.be/upload/Gedragscode%20BeCommerce%20Kwaliteitslabel20131021095552.pdf

 

Artikel 2 – Reservaties, betalingen, wijzigingen en annuleringen.

2.1 De reiziger mag ieder moment reserveren.

2.2 De reiziger moet PARKING FLUG ZAVENTEM tijdens het afzetten van het voertuig(en) ter plaatse betalen dit wil zeggen op het hoofd adres te Kerklaan 98-100 Machelen 1830. Hij/Zij mag ook betalen met een kredietkaart, bankkaart of in contanten.

2.3 PARKING FLUG ZAVENTEM mag betalingen enkel in contanten vragen in bepaalde onvoorziene omstandigheden indien bijvoorbeeld een betaalterminaal onbruikbaar is.

2.4 De reiziger mag zijn reservatie(s) annuleren zonder kosten via e-mail of telefoon en dat 24 uur op voorhand voor de begindatum van de reservering.

2.5 PARKING FLUG ZAVENTEM heeft het recht om zijn tarieven te veranderen op elk moment. Deze veranderingen gelden niet voor de reservaties die al voor de veranderingen zijn gebeurt.

Artikel 3 – Privacy

3.1 PARKING FLUG ZAVENTEM houdt zich aan de ethische normen omtrent privacy. Wij geven in geen gegevens door aan derden. Vraag naar de privacyverklaring voor meer informatie.

Artikel 4 – Parkeren

4.1 De reiziger dient/moet parkeren op een van de beschikbare parkeerplaatsen die worden toegewezen door de medewerkers en dit geheel op eigen risico.

4.2 De reiziger moet de Belgische verkeerscodes toepassen bij het parkeren van zijn/haar voertuig.

Artikel 5 – Verantwoordelijkheid

5.1 Het parkeren gebeurt geheel op eigen risico bij PARKING FLUG ZAVENTEM. PARKING FLUG ZAVENTEM is in geen enkel geval aansprakelijk voor geleden schade, brandschade, diefstal of problemen.

5.2 In geval van schade tussen auto’s, zullen de verzekeringen van de betrokken bestuurders tussenkomen, de wet en de regelgeving van de wegenverkeerswet zal hier van toepassing zijn.

5.3 PARKING FLUG ZAVENTEM heeft het recht om auto’s van reizigers te verplaatsen indien de reiziger zijn sleutel bij PARKING FLUG ZAVENTEM achterlaat. De reiziger laat de sleutel bij PARKING FLUG ZAVENTEM achter wanneer bijvoorbeeld zijn auto gewassen moet worden. PARKING FLUG ZAVENTEM zal deze werkzaamheden met grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid uitvoeren, waarbij het mogelijk is dat de standen van de spiegels en de stoelen gewijzigd worden indien noodzakelijk voor veilig gebruik van de auto.

5.4 PARKING FLUG ZAVENTEM is niet aansprakelijk voor directe door de reiziger geleden schade.

Artikel 6 – Slot

6.1 PARKING FLUG ZAVENTEM is een Belgisch geregistreerd bedrijf. Het Belgisch recht is op onze diensten van toepassing.